Uitleg

Stressvrij werken aan je opdrachten. Je belastingen, administratie, afdrachten en zekerheden zijn goed geregeld voor jou én je opdrachtgever wanneer je gebruik maakt van Verloning.nl. We werken transparant, zodat je exact ziet waar je voor hebt gekozen en wat er met je inkomen gebeurt.

Loonbelasting en premies volks- en werknemersverzekeringen

Om verrassingen achteraf bij je aangifte inkomstenbelasting te voorkomen, zorgen we dat alle verplichte belastingen betaald zijn. Je krijgt dan netto uitbetaald. Dit doen we door een fictieve dienstbetrekking met je aan te gaan. Zo kunnen we verschillende services bieden die jij prettig vindt! Meer over belastingen en freelancen vind je hier.

Je zaken goed geregeld

Jij hebt de regie

Met Verloning.nl bepaal jij onder welke voorwaarden het gebeurt en hoe je verzekerd wilt zijn, nu en in de toekomst.

Sociaal verzekerd

Wanneer je werkt, ben je standaard sociaal verzekerd via het UWV als gelijkgestelde binnen een fictieve dienstbetrekking. Je bent dan verzekerd bij werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.

Sparen en pensioen als freelancer

Sparen is iets waar weinig freelancers aan denken, maar een appeltje voor de dorst sparen kan erg handig zijn voor onverwachtse gebeurtenissen, zoals een wasmachine die kapot gaat en als dekking bij kort ziekteverzuim. Wil je voor de lange termijn sparen, dan bieden de lijfrenteproducten van Brand New Day de beste oplossing om voor je pensioen te sparen.

Verzekeringen en zekerheid

Wanneer je werkt als freelancer kan het belangrijk zijn om bepaalde risico’s beter af te dekken dan andere. Zo kun je je via ons uitstekend verzekeren voor bedrijfsaansprakelijkheid of ongevallen, maar ook bieden we je de zekerheid dat je je geld direct betaald krijgt door factoring.

Goede afspraken

Maak altijd goede afspraken met je opdrachtgever. We helpen je daar graag mee met onze modelovereenkomst. Door gebruik te maken van onze modelovereenkomst werk je volgens de wet DBA en hebben jullie beide de zekerheid dat alles goed geregeld is.

Arbeidsongeschiktheid

Voor eigen rekening en risico werken kan eng zijn. Je kunt je bij ons eenvoudig indekken tegen ziekte en arbeidsongeschiktheid. Wij vinden het risico van arbeidsongeschiktheid te groot worden wanneer jouw freelance inkomen groter is dan 3000 euro gemiddeld per 3 maanden. Als je geen sociale premies afdraagt en nog voor pensioenleeftijd zit, verplichten wij alle freelancers een verzekering af te sluiten tegen dit risico. Wanneer je 1000 euro gemiddeld per periode verdient dan wordt de arbeidsongeschiktheidsverzekering optioneel.

  • arbeidsongeschiktheid via een verzekeraar
  • arbeidsongeschiktheid bij ongeval verzekerd

Klanttevredenheid

Een dienst is geen dienst als we niet voorzien in de behoefte van jou als freelancer. Daarom zijn jouw mening en feedback ontzettend belangrijk voor ons. Wij willen jou laten doen waar je goed in bent en wij doen de rest. Inmiddels zijn 22.548 freelancers je voorgegaan. Ben je benieuwd naar wat zij over ons zeggen...

Alle klantbeoordelingen bekijken