Uitleg

Met Verloning.nl werk je zorgeloos aan jouw opdrachten. We hebben een raamovereenkomst waarin we onze afspraken eenvoudig vastleggen. We bieden je het platform waarmee jij je opdrachtgevers factureert voor je werkzaamheden. We berekenen deze tegen een commissie en ‘no cure no pay’. Uiteraard doen we dit tegen de voorwaarden die jij belangrijk vindt, want jij bepaalt!

Hieronder zie je een demo versie van het tekenen van onze raamovereenkomst.

Raamovereenkomst

We nemen alle administratieve en fiscale zaken over waar jij als freelancer tegenaan loopt. Dit doen we door jouw werkzaamheden te factureren en door te berekenen. Wanneer je als freelancer werkt, doe je dat voor eigen rekening en risico. Jij hebt daarbij nadrukkelijk geen arbeidsrechtelijke dienstbetrekking met ons of met je opdrachtgever.

Voorwaarden

We zijn er voor iedere freelancer! Wanneer je voor eigen rekening en risico als freelancer werkt, hanteren we voor de registratie een aantal voorwaarden:

  • Je bent minimaal 18 jaar oud.
  • Je beschikt over een Nederlands rekeningnummer.
  • Je verifieert middels iDIN of iDeal via je bank.
  • Je uploadt een kopie van je identiteitsbewijs (geen rijbewijs) op je account.
  • Je berekent minimaal 16 euro per uur, exclusief btw en onkosten, aan je opdrachtgever.

Commissie

We ondersteunen jou dagelijks met veel aandacht met ons product en daarom rekenen we 5 procent commissie zodat jij stressvrij kunt werken. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt! In de commissie zijn alle kosten inbegrepen, ongeacht welke services en diensten je van ons gebruikt.

Loonbelasting en premies volks- en werknemersverzekeringen

Om achteraf verrassingen bij je aangifte inkomstenbelasting te voorkomen, zorgen we ervoor dat alle verplichte belastingen betaald zijn. Jij krijgt netto uitbetaald. Dit doen we door een fictieve dienstbetrekking met je aan te gaan. Je kunt dan ook de loonheffingskorting toepassen op je inkomen.

Ondertekening iDIN

Om de overeenkomst te ondertekenen, vragen we je identiteit te verifiëren met iDIN. iDIN is een door de Nederlandse banken ontwikkeld product, waarmee je je online officieel kunt identificeren. Samen met een kopie van je ID-kaart of paspoort kun je de raamovereenkomst digitaal ondertekenen en daarna kun je onze dienst zo lang en zo vaak gebruiken als jij wenst. Meer over iDIN lees je hier.

iDIN logo

Voorwaarden

Lees onze algemene voorwaarden goed. Hieronder staan onze algemene voorwaarden en de raamovereenkomst.
Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag.

Neem vrijblijvend contact op