Opleiding

Careerwise Traineeship

Uit onderzoek blijkt dat jongeren persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Daarin ben jij niet de enige. Maar hoe doe je dat, jezelf ontwikkelen? Hoe kom je erachter wie je werkelijk bent, wat je écht wilt en hoe je daarmee het verschil maakt?

Juist, talent zoals jij verdient ontwikkeling en begeleiding in de vorm van een traineeship! Dus investeer in jezelf en organiseer het samen met Verloning.nl.

Want jij wilt die sterke gesprekspartner zijn voor het management. Je wilt met gemak draagvlak creëren voor je ideeën en zorgen dat jouw werk binnen een organisatie gezien en gehoord wordt!

Hiervoor is het belangrijk te weten wie je bent, waar je talenten liggen en hoe je die optimaal benut. In het Open Traineeship leer je in twee jaar tijd te werken vanuit je talenten en je ambities waar te maken. Je wordt zelfbewust, valt op en vergroot je impact. Je ontwikkelt jezelf tot een onmisbaar talent en daadkrachtig professional. Dit allemaal met natuurlijk een flinke dosis plezier, want bij Careerwise gaan leren en plezier altijd samen!

Het Careerwise traineeship bestaat uit tien modules die speciaal zijn ingericht zodat jij optimaal tot je recht komt. In de modules krijg je meer inzicht in jezelf, de ander, hoe jij optimaal interacteert met de wereld en hoe jij daarbij in balans blijft. Tussen elke module vindt intervisie plaats met je groepsgenoten. Zo blijf je in je dagelijkse leven en werk bezig met de stof en leer jij van je mede-trainees.

Hoe werkt het?

Gedurende een periode van één jaar startend in september doorloop je de tien modules. Je begint het traineeship met een persoonlijke intake. Tussentijds krijg je challenges om te oefenen met de stof en spreek je af met je medetrainees voor intervisie. De intervisie wordt in het begin begeleid door de Careerwise trainer (supervisie) zodat je leert hoe je het beste uit het samenzijn met je mede-trainees haalt. De modules duren doorgaans een hele dag en vinden plaats op een goed te bereiken en/of zeer inspirerende locatie in (de buurt van) de randstad (of online tijdens COVID19). Halverwege het traineeship bekijk je in een 1-op-1 gesprek met de trainer je vorderingen en stel je jouw doelen scherp richting het eindpunt.

Na afloop van het Open Traineeship

  • Weet je wat je drijft en wat jouw sterke punten zijn
  • Ben jezelf bewust van je eigen gedrag in interactie met anderen
  • Weet je hoe je met nieuwe disruptieve ideeën kunt komen
  • Heb je zicht op je rol in een team, organisatie en hoe je hierin het best kunt samenwerken
  • Weet je hoe je slimmer en doelgerichter je werk indeelt
  • Weet je hoe je een goede work-life balance toepast
  • Weet je hoe je om kunt gaan met weerstand en andere uitdagingen
  • Weet je jezelf duidelijk en helder neer te zetten

Wat kost het?

Deze investering in jezelf kost €1.750,- en is elke woensdag in de week met uitzondering van de vakanties. Je kunt dit uiteraard ook betalen met je gespaarde punten.

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.