Opleiding

Careerwise Young Professional Workshops

Uit onderzoek blijkt dat jongeren persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Daarin ben jij niet de enige. Maar hoe doe je dat, jezelf ontwikkelen? Hoe kom je erachter wie je werkelijk bent, wat je écht wilt en hoe je daarmee het verschil maakt?

Om je heen zie je misschien young professionals die dat supergoed voor elkaar hebben, die zichzelf zijn, geluk uitstralen, leuk werk hebben en ook nog eens flink groeien met goede begeleiding. Of misschien voldoe je momenteel zelf wel aan dit plaatje en wil je dat graag zo houden. Het kan, je kunt hierin leren en groeien!

De interactieve workshops die we samen met Careerwise aanbieden staan allemaal in het teken van Persoonlijk Leiderschap. Dat betekent worden wie je bent en doen wat je écht wilt. Kies een onderwerp waarop jij je nu wilt ontwikkelen en meld je aan!

Careerwise is hét trainingsbureau in soft skills en leiderschapsprogramma’s voor young professionals. Door hun landelijke Young Professional Onderzoek onder duizenden jongeren, lopen zij voortdurend voorop met de onderwerpen en aanpak van hun trainingen.

Bij Careerwise gaan leren en plezier hand in hand en is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. En je ontmoet ook nog eens leuke andere young professionals die ontwikkeling belangrijk vinden!

Hoe werkt het?

Kies uit onderstaande interactieve workshops het onderwerp waarin jij je verder wilt ontwikkelen en geef je voorkeursdatum aan. De workshop duurt een dagdeel en vindt plaats op een goed te bereiken locatie in de randstad (of online tijdens COVID-19). Vooraf krijg je een persoonlijk intakeformulier waarop je jouw vragen en startniveau kunt aangeven aan de trainer. Achteraf krijg je tips, inspiratie en in veel gevallen een inspirerende challenge mee om het geleerde op een leuke manier te blijven oefenen in jouw dagelijkse praktijk.

Wat kost het?

De investering om jezelf in het onderwerp van jouw keuze te ontwikkelen is € 100,-. Je kunt dit uiteraard ook betalen met je gespaarde punten.

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.