Gezondheid

Gezondheidscoach

De regie pakken over je eigen leven. Dat is je belangrijkste drijfveer als zelfstandige. Dan gaat ’t niet alleen om de vraag wat als ik uitval? Dan is voorkomen dat je uitvalt minstens zo belangrijk. Blijven werken is voor jou immers essentieel. Daarom is er de Tulpenfonds Gezondheidscoach. Iemand die altijd bereikbaar is. Een specialist met jarenlange ervaring die jou actief begeleidt bij uitval, maar die er om te beginnen voor zorgt dat je gezond blijft.

Werken en gezond blijven. Een belangrijk onderwerp voor veel zelfstandigen in Nederland. Ziek zijn kost immers geld, jouw geld. De gezondheidscoach helpt je niet alleen als je uitvalt, maar helpt je ook niét uit te vallen. Voor € 5,- per maand ben je aangesloten. Wij regelen alles voor je. Jij hoeft alleen maar op de knop te drukken.

Hoe werkt het?

Als zelfstandige ben je geneigd om altijd door te gaan. Maar soms moet je even stilstaan. Daarom krijg je ieder half jaar een gezondheidscheck, door een korte vragenlijst. Op basis van jouw antwoorden krijg je een advies.

Mocht je ziek zijn, dan krijg je adequate hulp van de coach, zodat je snel weer aan het werk kunt. Hij verwijst je bijvoorbeeld door naar een deskundige die je helpt met beter worden en re-integreren.

Wat kost het?

De Gezondheidscoach is een jaarabonnement. Het kost € 60 per jaar. Dit product kan je ook met je gespaarde punten betalen.

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.