Eenvoudig en snel

Factuur sturen

Met Verloning.nl heb je de alles in één-oplossing om modern te werken. Reeds 54.426 zijn je sinds 2012 voorgegaan. Wij nemen de gehele boekhouding van je over en regelen netjes alle afdrachten zoals alle verplichte belastingen. Na betaling of als jij dat wilt tegen een kleine vergoeding krijg jij netto uitbetaald zonder verrassingen achteraf. Zo helpen we jou tijd en stress te besparen!

Hieronder zie je een demo versie van onze factuur module zoals deze eruit ziet op ons platform.

Factuur demo

Mogelijkheden

Onkosten en btw

Lees hieronder meer over verschillende onderdelen van de factuur.

Maak je onkosten, dan kun je deze eenvoudig bij ons declareren en, indien gewenst, op de factuur voor je opdrachtgever zetten. We zorgen dat de onkosten fiscaal aantrekkelijk zijn wanneer deze voor de uitoefening van je beroep noodzakelijk zijn.

Lees hier meer over welke onkosten je kan opvoeren

Wanneer je als freelancer werkt, dan bepaal jij het tarief. We werken wel met een minimum tarief van 16 euro per uur exclusief btw. Dat tarief kan je vergelijken met een minimum loon. We vinden namelijk dat je de ruimte moet hebben om je goed te beschermen tegen het voor eigen rekening en risico werken, maar ook je opdrachtgever wordt hiermee beschermd tegen schijnzelfstandigheid.

Lees hier meer over minimum tarief

Wanneer je factureert voor je diensten, dan krijg je te maken met btw. De btw komt op de factuur erbij en dragen wij af aan de belastingdienst. Afhankelijk van het type dienst dat jij levert zijn er verschillende btw-tarieven. Zoals negen procent bij uitvoerend artiesten of nul procent bij les aan kinderen onder de 21 jaar. Dit moet duidelijk naar voren komen op de factuur. Aan buitenlandse bedrijven kun je de btw ook verleggen.

Lees hier meer over de btw

Wanneer de factuur betaald is door je opdrachtgever, of via factoring direct wordt verloond, dan verwerken we dit in het tijdvak van jouw keuze. Selecteer het tijdvak waarop je werkzaamheden betrekking hebben. Wanneer je meerdere facturen in hetzelfde tijdvak verloond, dan maken we kosteloos een herberekening van de loonstrook en keren je het netto bedrag na aftrek van het reeds betaalde netto loon aan je uit.

Factuur sturen
Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.