Wie zijn wij

Over Verloning.nl

Verloning.nl is in 2012 gestart om de groeiende groep freelancers van dienst te zijn en tegemoet te komen aan de behoefte om te werken zonder vast contract en onder eigen regie. Verloning.nl verzorgt de administratie en zekerheden voor freelancers, maar is niet betrokken bij de voorwaarden die de freelancer met zijn of haar opdrachtgever afspreekt. Verloning.nl verzorgt deze service voor inmiddels ruim 23.278 ingeschrevene die goed en veilig willen werken.

Neem vrijblijvend contact op

Bestaande oplossingen

We hebben verschillende oplossingen om arbeid leveren fiscaal goed te regelen:

  • zzp’ers die met een KvK- of btw-nummer factureren
  • werkgevers die een privaatrechtelijke arbeidsrelatie aangaan met hun werknemers
  • opdrachtgevers die hun personeel onderbrengen bij een payrollbedrijf om risico’s en administratie te voorkomen
  • uitzendbureaus die opdrachtgevers helpen bij het vinden van personeel en uitzenden
  • contractors die bemiddelen voor opdrachtgevers met zzp’ers om het inhuurproces te optimaliseren en risico’s te voorkomen.

We zien oplossingen gericht op werkgevers/ opdrachtgevers en we zien dat freelancers zelf de regie kunnen nemen, zonder oplossingen om risico’s en administratie goed te regelen, voor de freelancer die zelfstandig wil werken te ondersteunen in alle aspecten van freelancen, zonder de eigen regie te verliezen.

Probleemstelling

Probleemstelling

  • administratie verplichtingen
  • goed verzekerd werken
  • oneigenlijk gebruik van fiscale faciliteiten
  • risico’s op late betaling
  • betalingsverplichting voor btw & IB garanderen

Met de sterke groei van freelancers worden de onzekerheid die gig-werkers hebben en het ontzorgen van mensen die als zelfstandige willen werken groter. Ze kunnen echter de administratie en zekerheid eenvoudig regelen met Verloning.nl.

Onze oplossing

Verloning.nl ontzorgt door te factureren en te verlonen en zekerheden te faciliteren voor freelancers. We zijn niet betrokken bij de voorwaarden die de freelancer met zijn of haar opdrachtgever afspreekt. Zo houdt de freelancer de volledige regie over zijn/haar opdrachten. We regelen altijd alle verplichte belastingen en dragen deze voor de freelancer af door de freelancer als fictieve werknemer op onze loonlijst te plaatsen zodat we de verplichte belastingen via voorheffing kunnen inhouden om verrassingen achteraf te voorkomen. We bieden volledige regie in voorwaarden die de freelancer zonder extra kosten kan kiezen, zoals sparen en pensioen. Ook door slimme samenwerking met verzekeraars bieden we eerlijke en goede oplossingen waar freelancers behoefte aan hebben, zoals arbeidsongeschiktheid of bedrijfsaansprakelijkheid. We doen dit transparant en eerlijk waarbij we een vaste commissie over de factuur rekenen van 5 procent.