Hoe werkt Verloning.nl?

We leggen je graag uit hoe wij werken!

Ontdek de voordelen

Jouw inhuurvraagstuk opgelost!

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van freelance werk; maar het klinkt makkelijker dan het is. Denk aan alle regels, de administratie, de risico’s en alles wat erbij komt kijken. Als een modern werkende het niet goed heeft geregeld, heeft dat ook gevolgen voor jou als opdrachtgever. Beveel ons aan, zodat zowel jouw opdrachtnemer als jij geen enkel risico lopen. Met Verloning.nl is het altijd goed geregeld: geen verrassingen achteraf!

Transparant en eerlijk

Gegarandeerd goed geregeld

Wanneer je Verloning.nl aanbeveelt, weet je waar je aan toe bent en ben je ervan verzekerd dat het goed is geregeld. Geen juridisch gedoe met de Belastingdienst, onduidelijkheid over overeenkomsten of gedoe achteraf. Verloning.nl heeft een G-rekening en een verklaring betalingsgedrag, zo ben je ervan verzekerd dat het 100% goed geregeld is voor jezelf én je opdrachtnemers.

Gegarandeerd goed geregeld

Modelovereenkomst

Maak goede afspraken

Bij Verloning.nl vinden we het belangrijk om afspraken goed vast te leggen. In je account kun je onze modelovereenkomst eenvoudig aanmaken en ondertekenen. Uiteraard kun je ook met een eigen overeenkomst werken die je online kunt toevoegen. Onze modelovereenkomst is gebaseerd op de door Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst ‘Geen gezag’.

Maak goede afspraken

Volledig ontzorgd

De verloning

Verloning.nl verzorgt de administratie voor opdrachtnemers en voegt waarde toe zoals het aanbieden van verzekeringen, opleidingen, en de mogelijkheid voor pensioensopbouw en reserveringen; maar is niet betrokken bij de voorwaarden die de opdrachtnemer met zijn of haar opdrachtgever afspreekt. Na betaling van de factuur zullen we de opdrachtnemer na aftrek van alle verplichte belastingen netto uitbetalen. Met Verloning.nl kun je mensen echt belonen op een eerlijke en transparante manier, zonder de risico’s die gepaard gaan met het inhuren van werkenden.

De verloning

Alles goed geregeld

Zonder verrassingen

Met Verloning.nl worden alle wettelijke afdrachten altijd gedaan. Een fijn gevoel om te weten dat het echt goed geregeld is. We hebben altijd een actuele verklaring betalingsgedrag en voor extra zekerheid een G-rekening. Wanneer opdrachtnemers vaker gebruik maken van onze diensten, dan bieden we gratis een ongevallen- en overlijdensverzekering aan. En we verplichten onze opdrachtnemers bij een substantiële omzet om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Zo weet jij als opdrachtgever ook dat je opdrachtnemers goed verzekerd zijn en het uitstekend geregeld is.

Zonder verrassingen

Beveel ons aan

Je aanbeveling is goud waard

Of jouw opdrachtnemers nu één opdrachtgever hebben of meerdere, veel of weinig werken en of de opdracht nu langer dan één jaar duurt of niet: met Verloning.nl heb je de oplossing in handen om je inhuur goed te regelen.

  • De modern werkende zal je dankbaar zijn voor de aanbeveling, onze modern werkenden geven ons namelijk gemiddeld een 9,6.

  • Met een opdrachtgeversaccount op Verloning.nl bieden we je een duidelijk overzicht voor al jouw opdrachtnemers en facturen.

Je aanbeveling is goud waard

Bekijk de mogelijkheden vrijblijvend

Registreer en beveel ons aan. Een mooie win-win voor opdrachtnemer én opdrachtgever.
Meld je gratis aan