Sparen

Pensioen sparen

Pensioen. Waarschijnlijk een van de meest urgente onderwerpen voor freelancers in Nederland. En tegelijkertijd hetgeen dat het meest blijft liggen. Komt later wel. Want pensioen zou veel geld kosten. Of heel ingewikkeld zijn. Niet met Verloning.nl! Wij regelen alles voor je. Jij hoeft alleen maar op de knop te drukken.

Brand New Day is onze partner in pensioen. Door onze speciale samenwerking en hun uitstekende producten en service, weten wij zeker dat jij het beste af bent. Maar ervaar dat vooral even zelf. Plan een belafspraak en zij praten je in 15 minuten bij over hoe je rekening precies werkt en wat je ermee kan.

Pensioen sparen

Hoe werkt het?

Maak eenvoudig online een afspraak met Brand New Day. Zij leggen alles rustig en in begrijpelijke taal aan je uit. Daarna regelen wij automatisch dat je het later net zo goed hebt als nu.

Lijfrente

Is wat de Belastingdienst het geld op je Pensioenrekening noemt. Lijfrente is een pensioen dat alleen op jouw naam staat en van niemand anders is. Het wordt daarom ook wel een 'individueel pensioen' genoemd.

Geblokkeerd

Het geld op je pensioenrekening staat vast. Om gebruik te mogen maken van de belastingvoordelen moet je het geld op een geblokkeerde rekening zetten. Het geld staat vast tot aan je AOW leeftijd.

Jaarruimte

De jaarruimte is jouw persoonlijke maximum dat je met belastingvoordeel op een pensioenrekening mag storten. Hulp nodig? Maak een gratis belafspraak.

Storting

Wij houden elke maand automatisch je netto pensioen inleg in op het uit te betalen bedrag. Je mag natuurlijk altijd extra storten als je jaarruimte dat toelaat.

Wat kost het?

Dat bepaal je helemaal zelf. Je betaald geen afsluitvergoeding of jaarlijkse servicekosten als je via Verloning.nl deelneemt en je kan via Verloning.nl een percentage van je netto verloning rechtstreeks storten op je pensioenrekening. Je krijgt de betaalde inkomstenbelasting achteraf terug van de Belastingdienst.

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.