Voor modern werkenden

Freelance verzekeringen

Met Verloning.nl neem jij de regie over je inkomen zonder verrassingen achteraf. Je belastingen goed geregeld hebben is één, maar sommige risico's zijn te groot om te dragen. We werken continu aan onze dienstverlening met als doel om jouw leven beter, veiliger en makkelijker te maken. Bekijk hieronder welke oplossingen we ontwikkeld of collectief geregeld hebben. Al onze voordelen en diensten bieden we zonder winstoogmerk, zo heb jij altijd de beste deal!

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschikt ben je als je niet meer kunt werken. Dit kan komen door ziekte of een ongeval, ook buiten je werk, zoals tijdens sporten. Arbeidsongeschiktheid heeft grote impact en de financiële consequenties zijn vaak niet te overzien. Daarom vinden wij een arbeidsongeschiktheidsverzekering zo belangrijk dat we in samenwerking met ABN Amro verzekeringen en Avero Achmea de eerste collectieve beroepsarbeidsongeschiktheidsverzekering van Nederland hebben gebouwd. Geen afsluitkosten en een vijf-jaarsdekking bieden we al aan vanaf 2,4% bruto!

Lees meer

UWV

Wanneer we de werknemersverzekeringen aan het UWV afdragen voor je, dan ben je volgens de spelregels van het UWV verzekerd bij inkomensverlies door ziekte en arbeidsongeschiktheid. De premies veranderen elk jaar. Wanneer we je met sociale verzekeringen verlonen dan bouw je je arbeidsverleden verder op bij het UWV, dit kan aantrekkelijk zijn als je later uitkering nodig hebt.

Facturen direct betaald

Wil je je facturen altijd laten betalen? Kies dan voor facoting. Wanneer je voor factoring kiest neemt de factoringmaatschappij het risico van betalen volledig over. Het enige dat wij nodig hebben om de factuur direct uit te betalen is een akkoord van je opdrachtgever dat de factuur klopt. Zo loop je geen risico meer of je opdrachtgever jouw factuur misschien niet kan betalen. Factoring bieden we in samenwerking met Factris aan tegen slechts 2 procent van de factuurwaarde.

Lees meer

Pensioen

Pensioenen... we hebben het er vaak over, maar vaak blijft het liggen. Pensioen sparen kan heel eenvoudig. Samen met Brand New Day betaal je een vast percentage aan je pensioenregeling. Ingewikkeld? Nee helemaal niet! Je maak eenvoudig online een belafspraak met Brand New Day en bespreekt je wensen. Wij regelen de rest voor je. Met Verloning.nl heb je het goed geregeld! Wij vinden het zo belangrijk dat jij het goed geregeld hebt, dat wij je jaarlijkse vergoeding betalen en dankzij onze samenwerking betaal je minder beheerskosten.

Lees meer

Bedrijfsaansprakelijkheid

Een van die zaken die je als freelancer kunt verzekeren, is bedrijfsaansprakelijkheid. Het is altijd goed om in de modelovereenkomst met je opdrachtgever het risico voor aansprakelijkheid te beperken. We werken intensief samen met ABN Amro verzekeringen om zo spoedig mogelijk een aansprakelijkheidsverzekering te kunnen aanbieden. Neem contact met ons op voor maatwerk.

Lees meer

Overige verzekeringen

We werken continu om onze dienstverlening te verbeteren met maatwerk. Achter de schermen zijn we op dit moment bezig met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstand en een ongevallenverzekering. Heb je suggesties of wensen, geef dit bij ons aan, want we zijn er voor jou, zodat jij onbezorgd kan werken aan de opdrachten die je wilt.

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.