Alles vastgelegd

Werken met de modelovereenkomst

Je opdrachtgever ontvangt een nette factuur voor jouw diensten en jij bent ervan verzekerd dat alles goed geregeld is en zonder verrassingen achteraf verloopt. Het komt ook voor dat opdrachtgevers ons aanbevelen, maar jij bepaalt of je onze dienstverlening wilt gebruikt om verloond te worden voor je werkzaamheden en of je wilt genieten van het gemak dat Verloning.nl je geeft. Want met Verloning.nl geef jij de administratie lekker uit handen, is alles goed geregeld én maak je gratis gebruik van veel voordelen zoals opleidingen en kortingen.

De modelovereenkomst

Wij bieden jou en jouw opdrachtgever de zekerheid dat alles goed geregeld is. In je account stel je eenvoudig een modelovereenkomst op en je opdrachtgever kan deze zonder papieren rompslomp online ondertekenen. In de modelovereenkomst leg je de overeengekomen werkzaamheden, het tarief, de betaaltermijn, de duur en vergoedingen vast. De modelovereenkomst gebruik je ook om te voorkomen dat er sprake is van loondienstverband en is volledig wet DBA proof. Wanneer je niet werkt met onze modelovereenkomst, dan raden we je sterk aan wel duidelijke afspraken vast te leggen met betrekking tot facturatie en betaling.

Uiteraard bepaal jij samen met je de opdrachtgever de uit te voeren werkzaamheden, maar we helpen je graag met het invullen van de modelovereenkomst.

Modelovereenkomst demo

Zekerheid

Zekerheden voor jou en je opdrachtgever

We zien steeds meer opdrachtgevers die hoge eisen stellen aan de inhuur van hun opdrachtnemers.

Er zijn opdrachtgevers die, voornamelijk door de toenemende onzekerheid van de wet DBA, aanvullende eisen stellen aan de afdrachten van jou / hun opdrachtnemers. Wanneer je sociaal verzekerd bent, dan dragen we behalve standaard de loonbelasting en premies volksverzekeringen ook de werknemersverzekeringen (WW, WAO, WIA en ZW) af. Hiermee is iedere opdracht beschikbaar voor jou.

Door te werken met Verloning.nl hoef jij je niet meer druk te maken over onzinnige en complexe regels. Wanneer jij je aan onze modelovereenkomst houdt, dan nemen we als Verloning.nl de volledige verantwoordelijkheid voor alle belastingwetgeving en/of sociale zekerheidswetgeving voor jou én je opdrachtgever. We nemen alle kosten, naheffingen, boetes en rente voor onze rekening en zelfs de gehele juridische procedure mocht dat nodig zijn.

Geen gezeur met je klant over de betaling en direct het geld op je rekening. Ongeacht het factuurbedrag en met alle vrijheid. Wij werken samen met Factris bv die je factuur tegen een kleine vergoeding verzekert en voorschiet. Zij nemen het volledige incasso risico over en betalen ons vooruit. Binnen één werkdag heb je het geld op je rekening.

Een van die zaken die je kunt verzekeren is aansprakelijkheid. Het is altijd goed om in de modelovereenkomst met je opdrachtgever het risico voor aansprakelijkheid te beperken. Maar in hoeverre is dat redelijk wanneer je schade aanbrengt aan de eigendommen van anderen of nog erger: aan anderen. Je kunt aansprakelijkheid eenvoudig online aanvullend verzekeren.

Niemand verwacht een rechtsbijstandverzekering nodig te hebben en toch zien we zo nu en dan een juridisch conflict. Een conflict kan erg duur zijn vanwege de advocaatkosten. Een juridisch conflict is behalve duur ook emotioneel heftig als je alles zelf moet doen. Dan valt de jaarlijkse premie voor een rechtsbijstandverzekering vaak wel mee en is een stuk minder dan een advocaat per uur vraagt.

Zelf de regie
Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.