Tot een goed einde

Zorgeloos werken

Met Verloning.nl werk je zorgeloos. Wat we van elkaar mogen verwachten leggen we van in onze raamovereenkomst. Zo nemen wij jouw salarisadministratie uit handen, zorgen we dat jouw geld snel op je rekening staat en bieden we je veel voordelen zoals cursussen, opleidingen en nog veel meer.

Goede afspraken

Raamovereenkomst tekenen

Om de raamovereenkomst te kunnen tekenen vragen we je akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en hebben we je identiteit via iDIN opgevraagd en geverifieerd met je paspoort of identiteitskaart. iDIN is een door de Nederlandse banken ontwikkeld product, waarmee jij je online officieel kunt identificeren. We gebruiken iDIN alleen om je identiteit te verifiëren. Wij zijn bij wet verplicht je identiteit te controleren, omdat je bij ons op de loonlijst komt en wij voor jou afdrachten doen bij de Belastingdienst.

Raamovereenkomst demo

Goed om te weten

Goed nieuws: in onze commissie zijn alle kosten inbegrepen, ongeacht welke services en diensten je van ons gebruikt! En met onze loyaliteitspunten kan je tot wel 40% korting kopen op onze commissie.

Om achteraf verrassingen bij je aangifte inkomstenbelasting te voorkomen, zorgen wij ervoor dat alle verplichte belastingen al betaald zijn en in bepaalde gevallen langdurig ziekte altijd gedekt is. Je uitbetaling is dus netto. Om te registreren dien je:

  • minimaal 18 jaar oud te zijn
  • over een Nederlands rekeningnummer te beschikken
  • minimaal 16 euro per uur exclusief btw en onkosten in rekening te brengen
Klanttevredenheid

Wij zijn er voor jou. Doorop zijn jouw mening en feedback ontzettend belangrijk voor ons. Wij willen jou laten doen waar je goed in bent en wij doen de rest. Inmiddels zijn 54.430 modern werkenden je voorgegaan. Ben je benieuwd naar wat zij over ons zeggen?

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.