Uitleg

Als freelancer denk je niet snel aan sparen, maar het zou toch heel verstandig kunnen zijn om toch een buffer op te bouwen. Wanneer je namelijk voor eigen rekening en risico werkt zijn er situaties waarbij het handig en verstandig is een bedrag direct beschikbaar achter de hand te hebben. Denk aan doorbetaling bij ziekte of wanneer je wasmachine onverwachts kapot gaat. Hier leggen we jou uit waarom en hoe je eenvoudig kan sparen.

Verrassingen komen altijd onverwacht...

Het is fijn dat, als er iets gebeurt, je voor de korte termijn iets achter de hand hebt. Zoals die laptop die kapot gaat, maar je kan ook bijvoorbeeld sparen voor een droomvakantie. Door iedere periode een bedrag opzij te zetten, ben je goed voorbereid als het even mee- of juist tegenzit.

Hoe werkt het?

Bij Verloning.nl worden al je belastingen geregeld, dus het percentage dat je spaart, is netto. Hier hoef je geen belasting meer over te betalen en dat krijg je direct uitgekeerd, wanneer jou dit uitkomt. Zo kun je bij elke verloning 6 procent vakantiegeld reserveren en 10 procent vakantiedagen, maar je kunt ook flexibel sparen tot 20 procent. In totaal is het mogelijk om 38 procent van je nettoloon te reserveren. Dit geld blijft vanzelfsprekend van jou. We keren reserveringen binnen één werkdag uit en je kunt je voorkeuren elk moment wijzigen. Wel zo gemakkelijk.

Bekijk hoe gemakkelijk het is