Eenvoudig en snel

Factuur maken

Verloning.nl is de alles-in-één oplossing om modern te werken. Al 50.444 modern werkenden zijn via Verloning.nl enthousiast aan de slag. Wij nemen de gehele boekhouding voor de modern werkenden over en zorgen ervoor dat alle verplichte belastingen goed en overzichtelijk zijn geregeld. Als opdrachtgever kun je reverse billing toepassen. Zo kun je via je opdrachtgeversaccount voor de opdrachtnemer aan jezelf een factuur sturen maar bieden we ook de mogelijkheid om te werken met CSV-overzichten en API’s.

Factuur demo

Mogelijkheden

Onkosten en btw

Lees hieronder meer over verschillende onderdelen van de factuur.

De overheid heeft verschillende btw-tarieven bepaald voor de diverse diensten. Verloning.nl hanteert het btw-tarief van de dienst van de opdrachtnemer. Verloning.nl is als het ware de loonadministrateur en boekhouder in één voor de opdrachtnemer. Over onze commissie betaalt de opdrachtnemer vanzelfsprekend de btw die bij onze dienstverlening hoort.

Als opdrachtgever kun je het verschuldigde bedrag als één geheel betalen aan Verloning.nl, wij handelen dan alle afdrachten af en verlonen de opdrachtnemer. Maar we maken ook gebruik van een g-rekening. Dit is een geblokkeerde rekening speciaal voor loonheffingen. Als opdrachtgever kun je het verschuldigde bedrag daarom ook in twee delen naar ons overmaken: één deel naar Verloning.nl, het andere deel naar de g-rekening. We vermelden altijd duidelijk beide opties op de factuur die je van ons ontvangt. Zo bieden we je gewoon een beetje extra zekerheid. Ook vragen we periodiek een verklaring betalingsgedrag aan bij de Belastingdienst. Een zeker gevoel.

Opdrachtnemers gaan vol enthousiasme aan de slag en als het werk eenmaal gedaan is, vinden zij het fijn om snel uitbetaald te worden. Logisch, zij moeten hun rekeningen ook kunnen betalen. Opdrachtnemers die via Verloning.nl werken, kunnen er voor kiezen om facturen voor te laten financieren vanaf slechts 1%. Maar wanneer je als opdrachtgever de zekerheid hebt dat de facturatie exact zo gaat als verwacht, kun je hen deze kosten besparen en, samen met het delen van een betaaloverzicht via CSV of onze API, de betaling al doorvoeren. Een unieke meerwaarde die zeer gewaardeerd wordt door modern werkenden.

Factuur sturen
Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.