Uitdaging

Raad van Advies

De overheid en de politiek staan voor een grote uitdaging om beleid, wet- en regelgeving aan te passen op de veranderende arbeidsmarkt waarin de kluseconomie een grote rol speelt. Het kabinet ontwerpt nieuwe regels voor zelfstandigen. De raad zorgt dat we focus houden op onze freelancers, kennis en ervaring binnen de organisatie brengen en kritisch als buitenstaander kijken naar de doelen van Verloning.nl. In onze Raad van Advies zitten:

Rob de Laat

Reeds 30 jaar actief in de flex-branche en onder andere oprichter van Flex Group Nederland dat in 2006 is verkocht aan DPA en Staffing Management Services dat in 2018 is verkocht aan de HeadFirst Source groep. Afgelopen 4 jaar is hij voorzitter geweest van de BOVIP, de Belangenorganisatie voor onafhankelijke inhuur-intermediairs. Hij kent de markt en de politieke ontwikkelingen als geen ander en is sinds 2019 actief betrokken als adviseur van Verloning.nl.

Leone Bource

Inmiddels 30 jaar ervaring als fiscalist en werkzaam geweest voor alle grote advieskantoren. Met deze ervaring heeft ze in 2010 haar eigen kantoor opgericht. Ze is gespecialiseerd in alle fiscale aspecten rondom loonheffingen en sociale zekerheid. Daarnaast is ze auteur van verschillende fiscale boeken en schrijft ze regelmatig artikelen over voorgenoemde onderwerpen. Leone is sinds 2015 betrokken bij Verloning.nl en in staat gebleken om de ontwikkelen in de markt en de uitdagingen waar we als arbeidsmarkt voor staan te vertalen naar pragmatische oplossingen. Oplossingen waar wij als Verloning.nl de wensen van de freelancer én maatschappij in vertalen. Sinds 2019 is ze actief in de Raad van Advies.

Guido van Woerkom

Voormalig Directeur van de ANWB en voorzitter van Detailhandel Nederland. Nu onder andere bekend als voorzitter van de Raad van Toezicht van GGZ Rivierduinen en Ymere (sociale huurwoningen), bestuurslid van de Stichting Volkswagen Car Claim en lid van de Sociaal Economische Raad. Guido van Woerkom is sinds oktober 2019 lid van de Raad van Advies bij Verloning.nl waar hij als geen ander in staat is om de belangen van freelancers, stakeholders en opdrachtgevers te verenigen.

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.