Verzekering

Bedrijfsaansprakelijkheids verzekering

Een van die zaken die je als freelancer kunt verzekeren, is bedrijfsaansprakelijkheid. Het is altijd goed om in de modelovereenkomst met je opdrachtgever het risico voor aansprakelijkheid te beperken. Maar in hoeverre is dat redelijk wanneer je schade aanbrengt aan de eigendommen van anderen of nog erger: aan anderen. Daarom hebben we een unieke verzekering voor je samengesteld die je aansprakelijkheid dekt tot 2,5 miljoen euro!

Hoe werkt het?

Wanneer je werk levert en privé aansprakelijk bent zoals in een eenmanszaak of werkt via Verloning.nl, dan dekt de privé-aansprakelijkheidsverzekering geen schade die je tijdens je werk maakt. Deze verzekering kun je dus niet inzetten als je tijdens je werk schade hebt veroorzaakt. Daarvoor kun je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering nemen. Hiermee dek je je in tegen de financiële gevolgen van schadeclaims.

Persoonlijke hulp en snelle schadeafhandeling: dat is verzekeren bij ABN Amro. ABN Amro is de partner van Verloning.nl als het gaat om verzekeren. Samen met ABN Amro werken we aan de beste voorwaarden tegen zeer scherpe tarieven. Heb je advies nodig, voel je vrij contact op te nemen met ABN Amro verzekeringen op 038-4968663 of e-mail naar [email protected]

Wat kost het?

Uiteraard is deze verzekering uitsluitend voor de werkzaamheden waarvoor je Verloning.nl gebruikt. Afhankelijk van je beroep betaal je € 275,40 of € 107,45 euro per jaar. De polis sluit je altijd af per jaar. Je zit dus nergens aan vast en jaarlijks vragen we je of je de polis wilt verlengen.

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.