Verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Een van die zaken die je als freelancer kunt verzekeren, is beroepsaansprakelijkheid. Het is altijd goed om in de modelovereenkomst met je opdrachtgever het risico voor aansprakelijkheid te beperken. Maar in hoeverre is dat redelijk wanneer je in de uitoefening van je beroep schade veroorzaakt bij je opdrachtgever. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering kun je de financiële schade opvangen wanneer je opdrachtgever je aansprakelijk stelt. Afhankelijk van je werkzaamheden kan het een forse schadeclaim tot gevolg hebben. Daarmee voorkom je in alle gevallen dat jij opdraait voor de schade. Deze verzekering dekt tot 250.000 euro per geval met een eigen risico van 500 euro.

Hoe werkt het?

Wanneer je werk levert dan en kan je in de uitoefening van je beroep schade veroorzaken aan je opdrachtgever. Bijvoorbeeld doordat je een verkeerd advies geeft waarvoor jij verantwoordelijkheid bent. Dit is anders dan de aansprakelijkheidsverzekering die gaat over schade aan personen en bezittingen wanneer je iets laat vallen.

Persoonlijke hulp en snelle schadeafhandeling: dat is verzekeren bij Alicia. Alicia is partner van Verloning.nl als het gaat om beroepsaansprakelijkheid. Heb je advies nodig, voel je vrij contact op te nemen met Alicia verzekeringen op 010-8990432 of e-mail naar [email protected].

Wat kost het?

Uiteraard is deze verzekering uitsluitend voor de werkzaamheden waarvoor je Verloning.nl gebruikt. Deze verzekering kost € 50,- euro per jaar. De polis sluit je altijd af per jaar. Je zit dus nergens aan vast en jaarlijks vragen we je of je de polis wilt verlengen.

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.