Extra's

Breelease, jouw partner in lease voor alle automerken

Uit onderzoek blijkt dat steeds meer mensen de voorkeur geven aan de veiligheid en het comfort van een eigen auto. Hierbij geeft een meerderheid aan dat een financieringsoplossing belangrijk is. Dit snappen wij heel goed. Zoveel merken, oneindig veel modellen en verschillende pakketten en opties. Wat past er nu bij jou? Welk prijskaartje heeft jouw wensenlijstje en is het echt wel haalbaar om in zo'n gloednieuwe auto te rijden?

Een gloednieuwe auto rijden, wie wil dat nou niet? Steeds meer zakelijke- en particulieren rijders kiezen voor een leaseauto. Maar bij het kiezen van een nieuwe auto komt veel kijken. Je vraagt je misschien af of jij überhaupt wel in aanmerking komt voor het rijden van een eigen auto. Of misschien ben je al een stap verder en moet je een keuze maken uit de verschillende leasevormen. En dan hebben we het merk, de modellen en verschillende opties nog niet eens benoemd. Kortom, zoveel keuzes en opties.

In zo'n zee van mogelijkheden is het fijn om iemand te hebben die naast je staat, zodat je samen dit keuzepad kan bewandelen. Wij als kennispartner staan naast je en gaan voor jou op maat gemaakt aan de slag.

Hoe werkt het?

Door een merkonafhankelijke positie en onze kennis van de markt kunnen wij gericht opzoek naar de beste deal voor jou. Met jouw wensenlijst in acht genomen zetten wij een opdracht uit bij meerdere partijen. We checken de voorraad en levertermijnen van verschillende merken/modellen, vergelijken verschillende pakketten en bijbehorende prijskaartjes en wegen die af tegen jouw wensen. Hierdoor is een offerte vrijwel altijd naar verwachting en rijd je voor dat je het door hebt al in je eigen gloednieuwe auto.

Hier bij Verloning.nl hebben een aan aantal mooie deals voor je uitgezocht voor de merken BMW en MINI. Mocht je voorkeur uitgaan naar een ander merk, neem dan contact op. Wij vinden voor alle automerken de beste deal voor jou!

Voordelen van leasen op een rij:

  • Altijd een goed onderhouden auto
  • Een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maandag
  • Scherp lease tarief biedt ruimte voor andere investeringen
  • Service, onderhoud en reparatie zonder pijn in je portemonnee

{{ $t('badges.breelease.mini') }}

{{ $t('badges.breelease.mini_text.0') }}

{{ $t('badges.breelease.bmw') }}

{{ $t('badges.breelease.bmw_text.0') }}

{{ $t('badges.breelease.bmw_dark') }}

{{ $t('badges.breelease.bmw_dark_text.0') }}

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.