Extra's

Budgetcoach Groep!

Als je dit leest, is de kans groot dat je door tegenslagen in je leven financieel niet zo lekker zit of dat je in de problemen dreigt te raken. Weet dat je zeker niet de enige bent, zo'n 1 op de 5 gezinnen heeft in Nederland moeite om de rekeningen elke maand te kunnen betalen. Niets om je voor te schamen dus. Want als je dit leest, betekent het ook dat je een eerste stap hebt gezet om er wat aan te doen. En om ergere problemen voor te zijn. Dat is positief!

Een budgetcoach helpt je om je financiën weer op de rit te krijgen en zelf de controle te houden.

Hoe werkt het?

Inventarisatie-adviesgesprek: inventariseren en een actieplan

Om een goede inschatting te kunnen maken van jouw financiële situatie moeten we je eerst wat beter leren kennen. Dat doen we tijdens het inventarisatiegesprek bij je thuis. Als je een vaste partner hebt, hopen we dat deze ook kan aanschuiven. Wel zo makkelijk, want over de financiën ga je vaak samen. We bespreken wat de reden van je financiële problemen is, maken een overzicht van je inkomsten, lasten en schulden en geven je adviezen om tot een oplossing te komen.

Vervolgtraject

Soms is er even wat meer nodig dan een gesprek en een actieplan. Als er loonbeslag(en) in het spel zijn bijvoorbeeld. We maken dan een voorstel om jou langer te begeleiden. Net zo lang tot er weer financieel overzicht is en de belangrijkste hobbels genomen zijn.

Wat kost het?

Het inventarisatie-adviesgesprek met een budgetcoach kost 200 euro. Afhankelijk van je situatie nemen wij deze kosten op ons om jou te helpen. Neem contact op met onze helpdesk voor deze vergoeding.

Indien een vervolgtraject noodzakelijk is zal daar door Verloning.nl 99.50 per maand van je salaris voor worden ingehouden.

Vragen of twijfels?

Twijfel je nog of een budgetcoach jou kan helpen of wil je exact weten wat een budgetcoach voor je gaat doen? Neem dan gerust contact met ons op.

Je kunt ons op werkdagen tussen 9.00 – 17.00 uur bereiken op 088-6220320.

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.