Verzekering

Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering dekt schade die ontstaat tijdens een ongeluk door eenmalig een bedrag uit te keren. Het gaat hierbij om een ongeluk waarbij je blijvend invalide blijft of overlijd. Onze ongevallenverzekering keer dan maximaal 100.000 euro uit aan jou of je nabestaanden.

Hoe werkt het?

Wanneer je thuis een ongeluk krijgt of ergens anders dan krijg je een vergoeding. Het maakt hiervoor niet uit of je in Nederland zit of in het buitenland. Ook een ongeluk tijdens sporten of in het verkeer is verzekerd in een ongevallenverzekering. Je bent dus overal ter wereld gedekt. Deze verzekering is exclusief via Verloning.nl aan te schaffen. In samenwerking met ABN Amro Verzekeringen die dit product bemiddeld.

Persoonlijke hulp en snelle schadeafhandeling: dat is verzekeren bij ABN Amro. ABN Amro is de partner van Verloning.nl als het gaat om verzekeren. Samen met ABN Amro werken we aan de beste voorwaarden tegen zeer scherpe tarieven. Heb je advies nodig, voel je vrij contact op te nemen met ABN Amro verzekeringen op 038-4968663 of mail naar [email protected]

Wat kost het?

Afhankelijk van je beroep betaal je slechts € 59,45 of € 47,45 euro per jaar. De polis sluit je altijd af per jaar. Je zit dus nergens aan vast en jaarlijks vragen we je of je de polis wilt verlengen.

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.