Verzekering

Rechtsbijstandverzekering

Niemand verwacht een rechtsbijstandverzekering nodig te hebben en toch zien we zo nu en dan een juridisch conflict. Een conflict kan erg duur zijn vanwege de advocaatkosten. Een juridisch conflict is behalve duur ook emotioneel heftig als je alles zelf moet doen. Dan valt de jaarlijkse premie voor een rechtsbijstandverzekering vaak wel mee en is een stuk minder dan een advocaat per uur vraagt.

Hoe werkt het?

Wanneer je werkt, dan ben je actief in het economisch verkeer. Er spelen veel belangen en een conflict zit in een klein hoekje. Kan je de juridische kosten makkelijk zelf dragen, dan is er natuurlijk niets aan de hand, maar de achterliggende claim kan ook hoog oplopen.

De rechtsbijstandverzekering die we in samenwerking met ABN Amro hebben gemaakt is zeer uitgebreid. Zo ben je verzekerd bij conflicten als consument. Denk aan online aankopen, of als je de een conflict hebt met een bedrijf. Ook met betrekking tot je werk ben je goed verzekerd. Vaak gebeurd dit eerst middels mediation, maar kom je er echt niet uit, dan staan ze met raad en daad voor je klaar en ook in het verkeer kan je soms een conflict hebben bij een aanrijding of over aansprakelijkheid. Met de rechtsbijstandverzekering kom je altijd goed beslagen ter ijs. Lees de polisvoorwaarden altijd goed door.

Persoonlijke hulp en snelle schadeafhandeling: dat is verzekeren bij ABN Amro. ABN Amro is de partner van Verloning.nl als het gaat om verzekeren. Samen met ABN Amro werken we aan de beste voorwaarden tegen zeer scherpe tarieven. Heb je advies nodig, voel je vrij contact op te nemen met ABN Amro verzekeringen op 038-4968663 of mail naar [email protected]

Wat kost het?

Afhankelijk van je beroep betaal je € 288,69 of € 432,04 euro per jaar. De polis sluit je altijd af per jaar. Je zit dus nergens aan vast en jaarlijks vragen we je of je de polis wilt verlengen.

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.