Opleiding

SkillsTown Online trainingen

SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Via on demand learnings stelt SkillsTown jou in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om je heen. In de vorm van honderden online trainingen, opdrachten en learnings, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan het aantrekkelijk blijven op de arbeidsmarkt.

De voordelen van online trainingen zijn enorm. De online trainingen van SkillsTown zijn behalve hoogwaardig ook te volgen wanneer jou dit uitkomt. Online trainingen zorgen ervoor dat je sneller lesstof opneemt in vergelijking tot traditionele trainingen en dat maakt ze dus efficiënter voor jou.

Hoe werkt het?

Wanneer je dit voordeel aanschaft, dan ontvang je van ons je persoonlijke inlogcode en kun je een jaar lang onbeperkt gebruik maken van alle trainingen beschikbaar op SkillsTown.

Wat kost het?

In je persoonlijke account, onder voordelen kun je dit voordeel aanschaffen voor slechts € 100,-. Je kan dit voordeel ook met punten kopen.

Contact

Is je interesse gewekt?

Wil je eens sparren over jouw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag eigen baas worden op een manier die bij jou past.